Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KÉPZÉSRE JELENTKEZÉS

MOMO BEAUTY BY VIKTORIA MOZIESIK műszempilla webshop

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára tartalmazza/nem tartalmazza - kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :) - kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt - azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű
 • munkafüzetet biztosítunk, amibe jegyzetelni is tudsz

 • Amiről magadnak kell gondoskodni:
  - modell/modellek (Az első napon, alap dolgokat fogunk tanulni, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modelled, akár férfi is... ezen a napon NEM fogunk szempillákat építeni)
  - csipeszeid

Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg az előregyártott volume pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált pillára, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós!?
A premade/promade volume szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást, pontos illesztést kíván. Nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, alázattal és elszántsággal gyorsan megtanulható és jóval rövidebb idő alatt elsajátítható, mint a kézi fanolás.

Ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét. A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapsz.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem (postán vagy scannelve, e-mailben), illetve alap képzésen már részt vettél és be is tudod mutatni a Tanusítványod/Okleveled erről.

A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani legkésőbb 12 nappal a megbeszélt képzés 1. napja előtt, a fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön. Természetesen a befizetett összeg(ek)ről számlát állítok ki részedre, melyhez a pontos neved, lakcímed és e-mail címed szükséges elküldened részemre.Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!
További lehetőség a nálam „Fókusz” tanfolyamnak nevezett, pár órás egyéni oktatás/mentoring, ahol kizárólag egy tanuló van jelen, és az adott problémával vagy problémákkal foglalkozunk, ami neki nehézséget okoz (fan-ok helyes felvétele, külső-belső szemzug, ragasztó mennyisége/helyes kiválasztása, ragasztóba mártás ritmusa, tincsek pozicionálása stb...)

Tanfolyamok helyszíne: Björsonová 10/2 1.poschodie, Nové Zámky, 940 02
MoMo Beauty Salón

e-mail: hello@viktoriamolashes.com
Név: Mo Lashes s.r.o.

IBAN/SWIFT: SK97 1111 0000 0014 5712 1018 / UNCRSKBX

EU adószám: SK2120499854

Budapesti tanfolyamok igény szerint Budán és Pesten is elérhetők, megegyezés szerint, nálad a szalonban is találkozhatunk, ebben az esetben plusz költség kerül felszámolásra!


Amennyiben többen szeretnétek egyszerre részt venni a tanfolyamra, a tanfolyam árából 10%-os kedvezményt tudtok fejenként igénybe venni.


A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem. (postán vagy scannelve, e-mailben)


A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani, a fennmaradó összeget, legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön.


Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!


További lehetőség a nálam „Fókusz" tanfolyamként ismert, pár órás egyéni oktatás, mentoring, ahol kizárólag 1 tanuló van jelen, és az adott problémával vagy problémákkal foglalkozunk, ami neki nehézséget okoz (tincsezés, elmélet, külső-belső szemzug, ragasztó mennyisége/helyes kiválasztása, tincsek pozicionálása stb...)

A „Fókusz" tanfolyam ára 50€ (20.000 HUF)/ minden megkezdett óra (minimum 2 óra). Jelentkezni szintén e-mailben tudsz az viktoriamolashes@gmail.com -on.


Munkáimat és termékeinket, figyelemmel kísérheted a facebook és instagram oldalaimon:


https://www.facebook.com/viktoriamolashtrainer
https://www.instagram.com/viktoriamolashes/


KÉPZÉSRE JELENTKEZÉS

 

Egyéni, 2 napos alaptanfolyam (1D)

(2x 5,5 óra/ nap)


1. nap

 • 9:30 kezdés
  • részletes elmélet 3,5 órában (anyagismeret, szempilla anatómia, szembetegségek, alapszabályok, növekedési ciklusok stb.)
 • 13:00 - 13:30 szünet
 • 13:20 modell érkezése (mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)
  • 1,5 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön)
 • 15:00 workshop vége


2. nap

 • 9:30 kezdés/ modell érkezése
  • 5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)
  • 9:30 - 14:30 gyakorlat modellen (a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)
 • szünet igény szerint (max. 30 perc)
 • 14:30 - 15:00 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)
 • 15:00 workshop vége

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :)
 • kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt
 • azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű


Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek (Az első napon, alap dolgokat fogunk tanulni, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modelled, akár férfi is... ezen a napon NEM fogunk szempillákat építeni)
 • jegyzetfüzet


Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg a pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált pillára, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós! ????


A szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ezért ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét. Amikor egy alap szettet 2 - 2,5 órán belül el tudsz készíteni, jöhet a következő lépés, a Volume tanfolyam!


A tanfolyam elvégzése után oklevelet kapsz!


Tanfolyam díja:

560€ (225.000 HUF) mely tartalmazza


Oklevél

 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • Ajándékcsomag 35.000 forint értékben
 • 12% állandó kedvezmény a www.viktoriamolashes.com webáruházunkban
 • Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a hello@viktoriamolashes.com e-mail címen

 

Egyéni, 1 napos 1D alaptanfolyam

(1x5,5 óra)


Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már elvégezték az alaptanfolyamot, mégis hiányosnak érzik tudásukat.


- 9:30 kezdés

elmélet ismétlése (anyagismeret, szempilla anatómia, szembetegségek, alapszabályok, növekedési ciklusok stb.)

- 11:30 - 12:00 szünet

- 11:50 modell érkezése ( a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)

- 12:00 - 15:00 gyakorlat modellen ( a modellt a tanuló saját magának biztosítja!)

a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk

- 14:30 - 15:00 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)

- 15:30 workshop vége

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :)
 • kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű


Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek
 • jegyzetfüzet


Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg a pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált pillára, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós!


A szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ezért ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét. Amikor egy 1D szettet 2 - 2,5 órán belül el tudsz készíteni, jöhet a következő lépés, a 2D tanfolyam!


A tanfolyam elvégzése után oklevelet kapsz.


Tanfolyam díja:

350€ (140.000 HUF) mely tartalmazza

 • Oklevél
 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • 12% állandó kedvezmény a www.viktoriamolashes.com webáruházunkban
 • Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a viktoriamolashes@gmail.com - e-mail címen

Egyéni, 1 napos Volume tanfolyam

(1x5,5 óra)

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már elvégeztek valahol a volume tanfolyamot, mégis hiányosnak érzik tudásukat.

- 9:30 kezdés

elmélet ismétlése (anyagismeret, szempilla anatómia, szembetegségek, alapszabályok, növekedési ciklusok stb.)

- 11:30 - 12:00 szünet

- 11:50 modell érkezése ( a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)

- 12:00 - 15:00 gyakorlat modellen ( a modellt a tanuló saját magának biztosítja!)

a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk

- 15:00 - 15:30 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)

- 15:30 workshop vége

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :)
 • kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű


Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek
 • jegyzetfüzet


Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg a pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált tincsre, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós!


A szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ezért ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét.


A tanfolyam elvégzése után oklevelet kapsz.


Tanfolyam díja:

350€ (140.000 HUF) mely tartalmazza

 • Oklevél
 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • 12% állandó kedvezmény a www.viktoriamolashes.com webáruházunkban
 • Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a viktoriamolashes@gmail.com - e-mail címen

Egyéni, 2 napos Volume workshop (feltétel: elvégzett alap 1D tanfolyam, akár másnál is)

( 2x5,5 óra/ nap)


1. nap

- 9:30 kezdés

részletes elmélet 3 órában (anyagismeret, szembetegségek, alapszabályok, stylingok stb.)

- 12:30 - 13:00 szünet

- 13:00 - 14:00 tincsezés

- 13:50 modell érkezése ( mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)

1 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön)

- 15:00 - workshop vége

2. nap

- 9:30 kezdés/ modell érkezése

5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)

- 9:30 - 14:30 gyakorlat modellen (a gyakorlás során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)

szünet igény szerint (összesen max. 30 perc)

- 14:30 - 15:00 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod jegyezni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)

- 15:00 workshop vége

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a workshopon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :)
 • kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát vízhajó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként kikísérni őt azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőség szerint ne legyen érzékeny szemű

Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek (az első napon csak az előkészítéssel fogunk foglalkozni a modellen, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modell, akár férfi is... NEM fogunk szempillákat applikálni)
 • jegyzetfüzet
 • izoláló csipesz ( természetesen ez is biztosítva lesz, ettől függetlenül sokat könnyíthet a munkádon, ha a megszokott csipeszeddel izolálhatsz)
 • bármilyen egyéb csipeszt, eszközt, lámpát, párnát, szempillát hozhatsz, amihez ragaszkodsz és ami megkönnyíti munkádat (ezek opcionális dolgok, minden lesz a helyszínen, de sokan szeretik a megszokott eszközeiket is magukkal hozni, vagy letesztelni anyagokat velem, amit a mindennapokban használnak)

Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg a pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált tincsre, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós! Ezért kérlek készítsd fel a modelled, hogy abszolút nem biztos, hogy teljes szettel távozik!!!


A volume szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ezért ajánlom, hogy rögtön a workshop után kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a workshopon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz.


A tanfolyam elvégzése után oklevelet kapsz.

Tanfolyam díja:

560€ (220.000 HUF) mely tartalmazza

 • Oklevél
 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • Ajándékcsomag 35.000 Ft értékben
 • 12% állandó kedvezmény a www.viktoriamolashes.com webáruházunkban
 • Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a viktoriamolashes@gmail.com - e-mail címen


A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem. (postán vagy scannelve, e-mailben)


A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani a fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön.


Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!


A Volume tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már rutinosan tudnak 1D-t építeni. Semmiképp nem ajánlom nagyon rövid időn belül elvégezni az alap és volume képzést!!!

Egyéni, 5 órás gyakorlati oktatás -
újgenerációs előregyártott volume pillák helyes applikálási technikája a gyakorlatban

 

Ebben az 5 órában KIZÁRÓLAG a PreMade/ProMade volume pilla megfelelő ragasztó használatát, a helyes illesztést és minden egyéb felmerülő technikai kérdést veszünk át.


Amit tudni kell a képzésről:

 • Pilla nélkül hozd a modellt, kérlek!
 • Se lifting, se festés és egyéb smink se legyen rajta! Lehetőleg türelmes, nem túl érzékeny szemű legyen a modelled!
 • A csipeszeid hozd mindenképp! Előzetes megbeszélés tárgya, hogy hozol saját anyagot/pillát vagy biztosítom az Organelle pillákkal való gyakorlást. Igény szerint a ragasztód is hozhatod, ha azzal szeretnéd, hogy dolgozzunk!
 • Nem feltétlen van idő, hogy teljes szettet építsünk a modellnek a képzés végére. A modell ezzel számoljon! Utána természetesen otthon, vagy a szalonodban befejezheted a szettet, ami már a ti döntésetek.
 • Nespresso kávé, tea, víz és rágcsálni való, gyümölcs biztosított nálam a képzési idő tartama alatt.
 • Fontos! Az időpontot a képzési díj 50%-nak elutalásával tudod biztosítani. Erre maximum 14 nappal az oktatás előtt van lehetőséged. Szükségem lesz a teljes nevedre, lakcímedre, valamint e-mail címedre a számlához.
 • Amennyiben szükséges és van rá lehetőségünk, tovább is tarthat a képzés (minden megkezdett óra 50€ /óra).

Ár: 300€/ 5 óra

ÚJ! ÚJ! ÚJ! Egyéni 2 napos workshop - “SHORTCUT”

Megmutatjuk, hogyan tudsz a leggyorsabban felzárkózni a profikhoz és csodálatos volume szetteket építeni alap (1D) tudással és megfelelő elméleti (alap+volume) szakismeretekkel.

Alapoktól a PreMade/ProMade (előregyártott volume) pillákig
(2x 5,5 óra/nap)
1. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés
  részletes elmélet 3,5 órában (alapok átismétlése, egyéni szintfelmérés, anyagismeret, alapszabályok, volume szett elméleti ismeretek /szintezés, frame vonal stb./)
 • 13:00 - 13:30 szünet
 • 13:20 modell érkezése (mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)
  1,5 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön
 • 15:00, vagy 15:30 workshop vége

2. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés/ modell érkezése
  5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)
  9:30 - 14:30, vagy 10:00 - 15:00 gyakorlat modellen (a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)
 • szünet igény szerint (max. 30 perc)
 • 14:30 - 15:00, vagy 15:00 - 15:30 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)
 • 15:00 workshop vége


További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára tartalmazza/nem tartalmazza - kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :) - kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt