Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EGYÉNI, 2 NAPOS VOLUME WORKSHOP

MOMO BEAUTY BY VIKTORIA MOZIESIK műszempilla webshop

Egyéni, 2 napos Volume workshop ( feltétel!! : elvégzett alap 1D tanfolyam, akár másnál is)

( 2x5,5 óra/ nap)


1. nap

- 9:30 kezdés

részletes elmélet 3 órában (anyagismeret, szembetegségek, alapszabályok, stylingok stb.)

- 12:30 - 13:00 szünet

- 13:00 - 14:00 tincsezés

- 13:50 modell érkezése ( mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)

1 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön)

- 15:00 - workshop vége

2. nap

- 9:30 kezdés/ modell érkezése

5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)

- 9:30 - 14:30 gyakorlat modellen (a gyakorlás során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)

szünet igény szerint (összesen max. 30 perc)

- 14:30 - 15:00 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod jegyezni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)

- 15:00 workshop vége

További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a workshopon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :)
 • kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát vízhajó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként kikísérni őt azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőség szerint ne legyen érzékeny szemű

Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek (az első napon csak az előkészítéssel fogunk foglalkozni a modellen, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modell, akár férfi is... NEM fogunk szempillákat applikálni)
 • jegyzetfüzet
 • izoláló csipesz ( természetesen ez is biztosítva lesz, ettől függetlenül sokat könnyíthet a munkádon, ha a megszokott csipeszeddel izolálhatsz)
 • bármilyen egyéb csipeszt, eszközt, lámpát, párnát, szempillát hozhatsz, amihez ragaszkodsz és ami megkönnyíti munkádat (ezek opcionális dolgok, minden lesz a helyszínen, de sokan szeretik a megszokott eszközeiket is magukkal hozni, vagy letesztelni anyagokat velem, amit a mindennapokban használnak)

Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg a pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált tincsre, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós! Ezért kérlek készítsd fel a modelled, hogy abszolút nem biztos, hogy teljes szettel távozik!!!


A volume szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ezért ajánlom, hogy rögtön a workshop után kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a workshopon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz.


A tanfolyam elvégzése után oklevelet kapsz.

Tanfolyam díja:

560€ (220.000 HUF) mely tartalmazza

 • Oklevél
 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • Ajándékcsomag 35.000 Ft értékben
 • 12% állandó kedvezmény a www.viktoriamolashes.com webáruházunkban
 • Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a viktoriamolashes@gmail.com - e-mail címen


A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem. (postán vagy scannelve, e-mailben)


A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani a fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön.


Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!


A Volume tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már rutinosan tudnak 1D-t építeni. Semmiképp nem ajánlom nagyon rövid időn belül elvégezni az alap és volume képzést!!!