Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOG BEJEGYZÉSEK

Blogbejegyzéseimben az általam tapasztalt, különböző témákkal, sikerekkel, trendekkel, kérdésekkel, tippekkel foglalkozó, szakmai bejegyzéseket olvashatsz tőlem, esetleg általam felkért szakemberektől. Amennyiben van bármilyen téma, ami érdekelne és szeretnél róla olvasni, kérlek írd meg az   mail info@viktoriamolashes.com e-mail címre. 

ÚJABB MASTER CLASSON VETTEM RÉSZT.

ÚJABB MASTER CLASSON VETTEM RÉSZT.

2021. 03. 07. 22:46:29

Két napos Olga Nevmienko master class munkám eredménye. Sokadik mesterképzés amin részt vettem, és valószínű nem az utolsó.  Nagyon szeretem a munkám, Magyarországon az egyik legképzettebb pillás/oktató vagyok, mégis úgy gondolom, folyamatosan képezni kell magam. Haladni a szakmával, elfogadni mások véleményét, tapasztalatát és tudását, akkor is ha nem egyezik az enyémmel. Ilyennel is találkoztam már, de ott is tudtam tanulni valami újat, ha mást nem, akkor azt, hogy nem akarom csinálni!  Olga képzése/ munkái és nézetei szinte azonosak az enyémmel, ezért külön jól esett, mikor kiemelte munkámat az oktatáson és annak minőségét!  Végig próbáltam követni és alkalmazni technikáját, úgy a tincsezésben, mint az izolálásban is, így merőben más, sokkal nehezebb volt ezt a szettet elkészíteni, egy megszokott szalonmunkához képest.
 info@viktoriamolashes.com

VERSENY

VERSENY

2021. 03. 07. 22:12:57

Az elmúlt 3 évben több versenyen vettem részt, így volt szerencsém tapasztalni, milyen a JÓ verseny és milyen az a bizonyos előre “lezsírozott”. Tudom, vannak páran, akik verseny ellenesek (leginkább akik nem nagyon tudtak bizonyítani minden “önfuttatás” ellenére, hiába szép a Photoshoppolt munkájuk …). Viszont, aki úgy érzi, szeretne kapni egy reális visszajelzést, hol is tart, milyen szinten van, mennyire felel meg a munkája a nemzetközi szabályoknak, mennyire jó TECHNIKAILAG (mert ez igenis fontos!!!!), miben kell még fejlődnie (mert egy jó versenyen ezt is megtudod), annak itt a lehetőség!

A SZALONMUNKA

A SZALONMUNKA

2021. 03. 17. 17:04:22 VIKTÓRIA MOŽIEŠIK

A szalonmunka általában nem arról szól, amit sokan közvetítenek a közösségi oldalakon. 

A szalonmunka általában nem arról szól, amit sokan közvetítenek a közösségi oldalakon. Tökéletes bőr, sűrű szempilla, fiatal, gyönyörű lányok, nem létező szemszínek, öröm-boldogság stb.   smiley

Azt hiszem, ez is az egyik oka annak, hogy sok kezdő, vagy akár nem kezdő, wink nem mer munkát megosztani. Én ma egy picit legyepáltabb pillával találtam szemben magam, és pillásként ebből kell a lehető legjobbat kihoznom, hogy a vendégem elégedett legyen, mikor meglátja a végeredményt. heart

Nekem ezt jelenti a pillázás, én ezért csinálom! heart