Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

Szállítás, Fizetési információk

Hogyan fizetheted ki a rendelésedet? 

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel, bankkártyával vagy Barion fizetéssel és banki előre utalással van lehetőséged.  

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, szállítási díj, utánvét kezelési díj) az átvételkor fizeted készpénzben a futárnak.

2. Bankkártyával vagy Barion egyenleggel való fizetés, mely gyors és egyszerű fizetési megoldás.

   Részletes info a Barion egyenlegről >>>

3. Banki előre utalás esetén a fizetendő összeget előre át kell utalnod az K&H Banknál vezetett számlaszámunkra. 

Az átutaláshoz szükséges adatok: 

4. Paypal

A PayPal bármely e-mail-címmel rendelkező vállalkozás vagy magánszemély számára lehetővé teszi a kifizetések biztonságos, kényelmes és költséghatékony online küldését és fogadását. Bankszámlák és hitelkártyák meglévő pénzügyi infrastruktúrájára épül, és globális, valós idejű fizetési megoldást biztosít. Ideális kisvállalkozások, online kereskedők, magánszemélyek és mindenki számára, akik igényeit a hagyományos fizetési mechanizmusok nem szolgálják ki kellőképp.


Cég neve: Mo Lashes s.r.o
Bankszámla szám: K&H  10401048-50526857-68721004
Megjegyzésbe a rendelés számot mindenképpen kérjük feltüntetn!

Utánvétes fizetésnél +300 Ft utánvét kezelési díjat szükséges fizetned a fenti díjakhoz. 


Bankkártyás vagy Barion fizetésnél, és banki előre utalásnál semmilyen plusz költséged nincsen! Így azt javaslom, hogy lehetőleg ebből a három fizetési módból válassz!

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választottál, 2-3 munkanapon belül kézhez kaphatod a rendelt terméket. Azonban, ha pénteken adod le rendelésedet, akkor csak kedden várhatod a futárt. Ennek az az oka, hogy pénteken feladott csomagokat csak hétvége után dolgozzák fel.

Ha banki előre utalást választottál, az összeg bankszámlára megérkezését követően 1- 2 munkanapon belül kézbesítjük a csomagodat.

Bankkártya vagy Barion fizetés esetén a lehető leggyorsabban kaphatod meg a rendelésedet. A sikeres fizetés pillanatában értesítőt kapunk, így azonnal elkezdjük a rendelésed feldolgozását. Így a rendeléstől számítva 1 maximum 2 munkanapon belül kézhez kapod a csomagodat.

Azonban nagyobb kampányok és ünnepek idején a rendelések feldolgozása több időt is igénybe vehet.

Bármilyen információért a termékekkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@viktoriamolashes.com címen.