Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VERSENY

VERSENY

Az elmúlt 3 évben több versenyen vettem részt, így volt szerencsém tapasztalni, milyen a JÓ verseny és milyen az a bizonyos előre “lezsírozott”. Tudom, vannak páran, akik verseny ellenesek (leginkább akik nem nagyon tudtak bizonyítani minden “önfuttatás” ellenére, hiába szép a Photoshoppolt munkájuk …). Viszont, aki úgy érzi, szeretne kapni egy reális visszajelzést, hol is tart, milyen szinten van, mennyire felel meg a munkája a nemzetközi szabályoknak, mennyire jó TECHNIKAILAG (mert ez igenis fontos!!!!), miben kell még fejlődnie (mert egy jó versenyen ezt is megtudod), annak itt a lehetőség!

Októberig még van idő felkészülni, van idő csiszolni a munkátokon, van idő lélekben is felkészülni és van megoldás annak is, aki élőben még nem mer neki vágni! Ennek a versenynek több előnye is van:
nem ömlesztve versenyeznek a pillások, függetlenül attól, ki mennyi ideje műveli az adott kategóriát, így ha te csak pár hónapja pillázol (akár 1D akár volume) nem egy oktatóval vagy többszörös nyertessel kell megküzdj!
 5 különböző kategória, amiben a lifting is szerepet kapott!
 gyakorlatilag bárkinek könnyen elérhető a helyszín, Magyarországról is!
 IGAZI, SZAKMAI és NEMZETKÖZI zsűri van !!! Nem egy cégből az összes oktató, akik majd csodálatosan a saját tanítványaikat a dobogóra állítják. 
 a zsűri nem látja sem a versenyzőket, sem a modelleket, amíg a versenyszám nem ér véget! (Ez sem mindegy ám!) 
 a szervező Hajnalka Simon-Lendvai , így azoknak sem kell meghátrálniuk, akik esetleg nem beszélnek idegen nyelvet!
 van ONLINE kategória is, szóval ha még korainak érzed a LIVE versenyt, próbáld ki magad ebben a formában!
 a versenynapok előtt, konferencia is lesz!
 és ha nagyon sokan akarjátok, én is ott leszek  (talán ez a legfontosabb pont)

Egy verseny sajnos nagyon romboló is tud lenni egy pillás számára, főleg abban az esetben, ha azért nem nyer, mert előre megvan a nyertes, és tudjuk, hogy jó a munkánk. DE!!! ha olyan versenyen indulsz, ahol nem lehet kétségbe vonni a verseny tisztaságát, ott csak tanulni tudsz! Rá tudsz ébredni, mennyire nem jó alapokat kaptál, vagy nem jól használod a jó alapokat, mennyire vagy igényes a munkádra, min kell javítani, hol tartasz a pillás világhoz képest. Én nem tudok egyetérteni azzal, hogy csak az a jó, amit egy oktató mond, tanít, alkalmaz. A tanítványoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy engem (IS) választanak, mindig elmondom, hogy aki szeretne KIVÁLÓT nyújtani a vendégnek, (mert a lényeg végülis ez, nem a verseny) az igenis menjen tovább, tanuljon mástól is, ha van rá mód. Mert mikor tovább mentek, már a nálam megtanultaknak nagy részét könnyedén fogod csinálni, így a következő oktatáson befogadó leszel olyanokra is, ami lehet elhangzott az én tanfolyamomon, csak még nem álltál rá készen, de az is lehet, hogy egy teljesen új dolgot tanulsz, ami neked jobban fekszik majd. Bármikor utána is szívesen segítek, nem fordítok hátat. Szerencsére több tanítvány is sikeres, más (konkurens) cégnél oktató, de a mai napig segítek ha igénylik. 
Szóval, versenyre fel lányok!

Sajnos a tanfolyamok nagyon korlátozott számban elérhetők nálam, legkorábban szeptember/október amikor tudok adni időpontot. Aki külön versenyre szeretne felkészülni, nekik is tudok segíteni, mert ez egy teljesen más fajta oktatás  tapasztalat van bőven részemről!

Tanfolyam info: info@viktoriamolashes.com