Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ORGANELLE

https://www.organelle.hu/

Előre gyártott volume (premade/promade) pillák kis- és nagykereskedelme.

Egyszerűen nagyszerű pillák egy szempillantás alatt

Előre gyártott volume műszempillák
PREMADE & PROMADE
A jövő a kezünkben lehet. :)

 

Az Organelle csapata szeretné elhozni a szempilla stylistoknak a műszempilla ipar legújabb technológiájával gyártott előre készített volume pilláit. 

Ügyelünk a magas minőségű termékekre éppen ezért is szeretnénk, ha a vásárlóink a termékek mellett elsajátítanák a megfelelő technikát is, mellyel gyors, tartós és a természetes pilla állományt hosszútávon sem károsító gyönyörű, igényes pillákat varázsolhatnak vendégeik részére. 

Minőség + kevesebb munkaidő + egészség kímélés + magasabb bevételi lehetőség

Célunk, hogy termékeinkkel megkönnyítsük a stylistok életét, megóvjuk egészségüket és kevesebb idő alatt minimum kétszer annyi keresetre tehessenek szert, mint az eddigi szempilla építési technikákkal lehetőség volt. Mindezt azáltal, hogy termékeinkkel sokkal rövidebb időn belül tudnak magas minőséget szolgáltatni, mint az eddigi elérhető lehetőségekkel a szálanként épített szempillák világában.
 

  • ajánljuk, ha nem vagy elég gyakorlott, vagy elég gyors a kézzel készített volume pillákban
  • ajánljuk, ha egészségügyi (akár a vendég, akár a szempillás szakember) okokból rövidebb idő alatt szeretnél magas minőségű anyaggal, színvonalas munkát végezni,
  • ajánljuk, ha egyszerűen gyorsítani szeretnéd a munkával töltött időt és ezáltal is hálás, ragaszkodó vendégkör kialakítására törekszel,
  • ajánljuk, ha te is az IDŐ=PÉNZ elve szerint élsz, vagy szeretnél élni,
  • ajánljuk, ha fontos számodra a folyamatos fejlődés, a naprakészség a szempilla iparban,
  • ajánljuk, ha egy exkluzív, egyedi gyártású anyaggal, mindemellett csökkentett építési idővel karöltött szolgáltatással szeretnél kitűnni a tömegből, az eddig megszokottból.

Az Organelle szempillákat megvásárolhatod személyesen, vagy megrendelheted webshopunkon keresztül.

Termékeink alapanyaga a prémium minőségű műszempilla alapanyag gyártók egyikétől, dél-koreából való.

TANULJ EGY ÚJ TECHNIKÁT

Az Organelle pillák megfelelő felhasználásához, a helyes applikáláshoz elengedhetetlen az alapos gyakorlati tudás. Az Organelle márka létrehozójaként, sok éves valós szalonmunkai rutinom birtokában megmutathatom a tartós, igényes premade/promade volume pillák építési technika sajátosságait, hogy gyorsan és eredményesen tudj dolgozni. Képzéseimmel kapcsolatban érdeklődj a hello@premade.hu email címen.
MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLAM?


2010-ben kezdtem el a szálankénti szempilla építést és ezt követően 2016-tól az előre készített volume pilla szettek szerelmese lettem. Azon kevés szakemberek egyike vagyok, aki a prémium kategóriás szalonmunkában az egyik legtapasztaltabb és legtöbbet jártas. A több, mint egy évtizedes szakmai múltammal és valós tapasztalataimmal hitelesen tudom képviselni ezt az innovatív szempilla típust, amely pl. Amerikát, Ausztráliát már meghódította és végre hozzánk is megérkezett.

Az oktatás sokáig nem vonzott, majd az újgenerációs pilla megváltoztatta ezt bennem. Ezzel az érzéssel és lendülettel szeretném átadni a tudásom azoknak, akik egy valódi szakembertől szeretnének tanulni és fejlődni.


Elsőként - ebben a kozmetikai szegmensben - olyan továbbképzést szeretnék biztosítani a szakmabeli társaimnak - az Organelle prémium pillái segítségével - ami a jövő kezdetét, egy szemléletváltást jelenthet ebben a rohamos tempóban fejlődő exkluzív szépségipari szolgáltatásban, mint a szempilla építés.

Rendezés: